Trainsters

Agnes___serialized1

AGNES BOVEN

Trainster acrogym woensdag

Over Agnes:

“Al heel wat jaren ben ik acrotrainster, dit vind ik naast mijn baan als docent binnen het mbo erg leuk om in mijn vrije tijd te doen. Het leukste aan de sport vind ik de onderlinge samenwerking. Acrogym doe je niet alleen, samen probeer je het beste uit jezelf en elkaar te halen. Ook de algehele groepsdynamiek ervaar ik als zeer prettig: elkaar helpen tijdens trainingen, het meeleven tijdens wedstijden met andere teams en natuurlijk andere leuke activiteiten naast de trainingen en wedstijden”.

Judith___serialized1

JUDITH HECKMAN

Trainster acrogym maandag

Over Judith:

“Nadat ik zelf jarenlang aan turnen en acrogymnastiek heb gedaan heb ik de benodigde diploma’s gehaald en ben ik trainster geworden. Het lesgeven voelde voor mij destijds als een logische stap en ik doe het nu al een aantal jaren met veel plezier. Naast mijn passie voor acrogymnastiek heb ik ook een passie voor het arbeidsrecht. Mijn passie voor het arbeidsrecht komt tot uiting in mijn baan als arbeidsrecht jurist bij een vakbond”.

Eline___serialized1

ELINE HOVINGA

Trainster acrogym maandag en woensdag

Over Eline:

“Door mijn kinderen die aan turnen en acro deden ben ik steeds meer betrokken geraakt bij de club. Na de benodigde trainerscursussen en jurycursussen, heb ik eerst turntraining gegeven en geef ik nu alweer een aantal jaren acrotraining. Ik vind het erg leuk om training te geven naast mijn baan als technisch onderwijs assistent op een middelbare school.
De diversiteit in acro van elementen, dans en teamverband is elk jaar bij iedereen in ontwikkeling en dat vind ik erg leuk om te ervaren”.

Kira goed

KIRA FREDERIKS

Trainster acrogym maandag

Over Kira:

“Ik ben al vanaf mijn 9e aan het turnen en acrogymmen. Op dit moment doe ik alleen nog aan acrogym wat ik met veel plezier doe. Verder heb ik de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond waar ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn trainersdiploma te halen. Op dit moment studeer ik aan de opleiding HBO Verpleegkunde. Ik vind het erg leuk om training te geven en kijk super uit naar het komende seizoen!“.