Trainsters

Agnes___serialized1

AGNES BOVEN

“Al heel wat jaren ben ik acrotrainster, dit vind ik naast mijn baan als docent binnen het mbo erg leuk om in mijn vrije tijd te doen. Het leukste aan de sport vind ik de onderlinge samenwerking. Acrogym doe je niet alleen, samen probeer je het beste uit jezelf en elkaar te halen. Ook de algehele groepsdynamiek ervaar ik als zeer prettig: elkaar helpen tijdens trainingen, het meeleven tijdens wedstijden met andere teams en natuurlijk andere leuke activiteiten naast de trainingen en wedstijden”.

Eline___serialized1

ELINE HOVINGA

“Door mijn kinderen die aan turnen en acro deden ben ik steeds meer betrokken geraakt bij de club. Na de benodigde trainerscursussen en jurycursussen, heb ik eerst turntraining gegeven en geef ik nu alweer een aantal jaren acrotraining. Ik vind het erg leuk om training te geven naast mijn baan als technisch onderwijs assistent op een middelbare school.
De diversiteit in acro van elementen, dans en teamverband is elk jaar bij iedereen in ontwikkeling en dat vind ik erg leuk om te ervaren”.

Kira goed

KIRA FREDERIKS

“Ik ben al vanaf mijn 9e aan het turnen en acrogymmen. Op dit moment doe ik alleen nog aan acrogym wat ik met veel plezier doe. Verder heb ik de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond waar ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn trainersdiploma te halen. Op dit moment studeer ik aan de opleiding HBO Verpleegkunde. Ik vind het erg leuk om training te geven en kijk super uit naar het komende seizoen!“.

WhatsApp Image 2023-09-11 at 21.55.06

DORIEN DIETERMAN

“Zelf heb ik 13 jaar lang aan acro gedaan en daarvoor heb ik altijd geturnd. Vanaf kleins af aan ben ik dus al in de turnzaal te vinden! Ik blijf graag betrokken bij de club en daarom assisteer ik nu tijdens de trainingen.
Daarnaast ben ik werkzaam op een HR afdeling van een deurwaarderskantoor.
Het is leuk om de meiden te zien groeien tijdens het acroseizoen, zowel individueel als in teamverband. Naast het training geven ben ik ook actief als jurylid tijdens de wedstrijden, ook dit doe ik met veel plezier!”

Britt

BRITT PESMAN

“Vanaf mijn vierde heb ik zelf geturnd en zo’n vier jaar later begon ik ook met acrogym. Nadat ik stopte met de sport, wilde ik heel graag betrokken blijven. Met veel plezier assisteer ik nu elke woensdag tijdens de trainingen en tijdens het wedstrijdseizoen schuif ik daarnaast ook aan achter de jurytafel!”

WhatsApp Image 2023-09-11 at 21.47.21

INGE STRATING

“Na 14 jaar zelf acrogym te hebben beoefend, heb ik besloten om me volledig te richten op het training geven. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren bij een Turnstad Groningen. Nu wil ik daarnaast als assistent bij Acrosport Midden Groningen ook bij deze club betrokken blijven, nadat ik hier als sporter de afgelopen jaren een hele leuke tijd heb gehad! Ik geloof dat we als clubs en trainsters elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. Dit past precies bij acrogym, waar samenwerken en plezier op nummer 1 staan!”

WhatsApp Image 2023-10-15 at 11.41.34

SENNA FREDERIKS

“Vanaf jongs af aan heb ik geturnd en zit ik op acro. Ik heb wedstrijden gedaan op verschillende niveaus en momenteel train ik nog altijd met veel plezier. In 2021 heb ik mijn jurycursus behaald en mij verder ontwikkeld op het gebied van acro. Ik assisteer al een aantal jaar en hoop dit de komende tijd te blijven doen. Ik vind het heel leuk om te zien als de gymnasten zich verder ontwikkelen en met plezier naar de trainingen komen. Ik kijk uit naar een mooi seizoen vol goede prestaties en dankbare momenten!”

Rianne

RIANNE PLUIM